Endurance Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 (edytowane) Mam pytanie. Mój komputer nie posiada stacji dyskietek, a mimo to winda wykrywa ją i o dziwo wyświetla komunikat "To urządzenie działa poprawnie.". W "moim komputerze" mam też skrót do tej stacji dyskietek, ale jak na nią kliknę to komp się zawiesza na 5-10 sekund i nic. Jakim sposobem mam odinstalować tę rzekomą stację dyskietek? Wystarczy odinstalować ten sprzęt w menadżerze urządzeń, czy inaczej? Edytowane 14 Lipca 2010 przez Endurance Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejger Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 Musisz wyłączyć Floppy Drive w BIOSie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2010 Oraz Floppy Drive Controller (czasem opisywany jako FDC w BIOS'ie). 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endurance Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 Dzięki bardzo za odpowiedzi. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...