Michaelius Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 Mam pytanie czy dostęp do netu w ofercie DSL w tpsa jest lepszy jakościowo niż neostrada o podobnych parametrach ? Chca nam zupgradowac neostrade w firmie do takiego dsla i zastanawiam sie czy warto brac takie lacze czy olac sprawe i po prostu zamawiac wyzszy pakiet neostrady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 Poprzednio mielismy w firmie 2MB Neo, bo lacza w starym budynku nas ograniczaly. W nowej siedzibie jest 4MB DSL, ale jakiejs powalajacej roznicy nie czuje - oczywiscie poza transferami rzedu 500 kb/s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 Ja w domu odczulem spora. Dsl mial mniejsza awaryjnosc i awarie byly usowane duzo szybciej, mniejsze pingi, stabilniejszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 DSL od TP różni się właściwie tym od Neostrady, że ma stały IP i dostępny jest deczko wyższy upload, natomiast opcje z najwyższym downloadem posiada Neostrada (20Mb - jestem szczęśliwym posiadaczem). W moim odczuciu nie warto pchać się w DSL ze względu na statyczny IP (dla mnie to wada, a nie jestem trollem) i przede wszystkim cenę, która jest wyższa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...