Micho1010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 Witam kolega właśnie wymienił kompa i zostały mu płyta Asus M2N nforce 5700 Ultra i zasilacz modecom MC Feel 350Watt>I własnie zastanawiam się nad wymiana Mojej mobo Gigabyte GA-M61PME-S2 z jego Asusem,oraz jego zasilacza z moim no name 400Watt.Niestety na swoim gigabyte nie moge przekroczyć FSB 220 MHZ więc O/C tragiczne...:( Dodam ze komputer ma słurzyć do codziennego użytkowania grania serfowania po necie nie ukrywam ze chciał bym troche podkrecić troche procka Athlona 4000+x2 Birschare.Reszta mojego sprzetu:Geforce 8600GT 256MBddr3 senegate baracuda 250gb DVDrom 3gb ram kingstone 2GB i 1GB no mane.Mam także pytanie odnośnie tej plyty kolegi asusa podobno jest awaryjna o czym nie moge powiedzieć o swoim gigabyte chodzi mi głownie żeby podkręcić troche swojego A4000x2 poradcie czy się opłaca zmieniać płyte i zasilacz(chyba jednak zmienię)ale możecie odnośnie jego coś napisać,i to tyle czekam na odpowiedzi i Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 MC feel to taki sam szajs jak twoje noname niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micho1010 Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 a co z tą płytą jest sens wymieniać mojego gigabyte na tego asusa bo w moim gigabyte nie da sie przekroczyć 220FSB taka wada płyty ze nie nadaje sie wogule do o/c a jak sytuacja się przedstawia w asusie możecie napisać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micho1010 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 Pozwolę sobie napisać że jednak zmieniłem płytę na Asusa i po 5 miesięcznym użytkowaniu nie mam więkrzych problemów może kilka razy zresetowały mi sie ustawienia biosu ale to nie problem przecież :D a co do o/c byłem milo zaskoczony ze standardowego takowania 2x 2.1ghz udało mi się uzyskać ponad 2.9GHZ myśle ze dobrze jak na możliwości procesora płyty i zasilacza teraz mi chodzi bez zadnych problemów na 2.8ghz na rdzeń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...