kelcior Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 (edytowane) Oficjalna strona: Alien Swarm News na steamie: Alien Swarm Game & Source SDK Release Coming Monday Tutaj będzie do pobrania: Pre-purchase Alien Swarm on Steam * Tactical, 4 player co-op action game with a top-down perspective * Complete game code and mod tools * Unlock persistent items by gaining levels * Over 40 weapons and equipment with countless loadout configurations * 4 unique classes and 8 unique characters * Matchmaking, Steam Cloud, Steam Stats * 64 achievements * Tile-based map generation tool * Powered by Source and Steam Gra do ściągnięcia za darmo na Steamie w ten poniedziałek. (2010-07-19) Edytowane 17 Lipca 2010 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 Z trailerów szału nie robi, po prostu kolejna rąbanina i klon shadowgrounds oraz ostatniego crapu - alien breed'a. Jak za free to się przetestuje, ale na kupno to bym się raczej nie zdecydował. Z drugiej strony za darmo to nie ma co marudzić. :] 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 (edytowane) Chetni na dzisiejsze testy: steam nick: yooguruto Edytowane 19 Lipca 2010 przez yooguruto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 (edytowane) Ja już niestety mam gotową ekipę. <_< Btw. jeśli ktoś nie czytał newsa, nad Alien Swarmem pracował team który tworzyl L4D2 i aktualnie Portal 2, także nie chce mi sie wierzyć że to będzie: po prostu kolejna rąbanina i klon shadowgrounds oraz ostatniego crapu - alien breed'a. Edytowane 19 Lipca 2010 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 (edytowane) Chetni na dzisiejsze testy: yooguruto ernik to ma byc w koncu wogole za FREE czy tylko przez pare dni? Edytowane 19 Lipca 2010 przez ernik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 (edytowane) Za darmo bez żadnych ograniczeń i limitów. Edytowane 19 Lipca 2010 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 Chetni na dzisiejsze testy: steam nick: yooguruto armt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 Ja już niestety mam gotową ekipę. <_< Btw. jeśli ktoś nie czytał newsa, nad Alien Swarmem pracował team który tworzyl L4D2 i teraz Portal 2, także nie chce mi sie wierzyć że to będzie: Może to ja jestem już za bardzo zgorzkniały i krytycznie nastawiony do nowych gier, które tak na prawdę poza grafiką niczego nowego nie prezentują. Ostatnio kupiłem borderlands tylko po to, żeby wbić z 8 lvl i odstawić, po prostu za monotonne to dla mnie, starość. :] Ale na pewno sprawdzę, w shadowgrounds się zagrywałem, na prawdę kawał porządnej gry, później przetestowałem remake alien breed'a, żeby zobaczyć, jak devsi żerują na znanej marce wypuszczając crap'a. --- Już dostępne, 2,06gb na hdd. Na razie ciężko się dobić w ogóle do ściągania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 Ja sciagam ... 60KBps ;P Myslicie zeby zmienic lokaliacje downloadu? Da to cos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 Zmieniałem na 5 różnych i za każdym razem ściąganie stawało po jakimś czasie - przeciążone serwery, często podczas premiery nowych gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 Nikt nie gra ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 (edytowane) Ja wczoraj zassałem ale nie zdążyłem odpalić bo mi głowa opadała, dzisiaj zobaczę z czym to się je. U mnie leciało wczoraj 1~1.1Mbps Edytowane 20 Lipca 2010 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 Jak ktoś nie ma jeszcze pełnej grupy to ja jestem chętny. scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 Ja odpaliłem wczoraj coop'a, trochę porysowaliśmy po mapie po 5 min się każdemu znudziło i poszedłem spać. :] Co do gry to palec na lpm i do przodu. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 Jakims fartem znalazlem kumpla z 2 osobami i pogralismy w 4os. coopie. Musze powiedziec ze na poczatku mialem mieszane uczucia, nawet biorac pod uwage ze gra darmowa. Im dalej tym bylo lepiej. Pod koniec pomyslalem ze tak moglby wygladac caly alien breed i wtedy nie zalowalbym tych 10euro :(. Gra jest szybka i posiada mase smaczkow jak bulletime czy killcam po smierci kumpla. Hackowanie to mini gierki. 4 klasy bardziej z naciskiem na medyka i tech'a. Gralismy na NORMAL, fajnie gdyby wyzszy poziom dawal nie tylko wiecej HP alienom, ale takze mniejsze ilosci apteczek, ammo itp, ale tego nie wiem bo jeszcze nie gralem. Ogolnie na +. Noi jeszcze szansa ze wyjdzie wiecej map ;]~~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwf123 Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 A ja nie wiem jak się dołączyć do jakiejś gry. Nie wiem może już zmęczony dziś jestem. Wybieram serwer , wchodze na niego i grają sobie tam 3 osoby i już nie mogę do nich dołączyć. A jak sam zrobie serwer to nikt na niego nie wchodzi i też nie mogę grać , bo są potrzebne przynajmniej 2 osoby. Nie wiem jak w to grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 Co do gry to palec na lpm i do przodu. :] Chyba grales na easy albo oceniasz na podstawie pierwszego poziomu... Dalej jest trudniej, gralem wczoraj z jakimis przypadkowymi lepkami ze steama i niektore level trzeba bylo po kilka razy powtarzac, przy trudniejszych momentach bez taktyki sie nie da, na pale szybko sie zginie. W sumie gralem jakies 3-4h wczoraj, przeszedlem cala na normalnym poziomie (niektore levele wielokrotnie, bo mi sie odlaczalo od gry i musialem jeszcze raz), dzisiaj podchodze na Hard(core) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 Wczoraj dopiero gralem practice ale gierka zacna ;) Powiedzialbym ze ma wiecej Alien Breeda w sobie niz ten ostatni alien ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 to ta mapka z poziomami (chyba jest 8 lokacji) to już cała gra? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 1 kampania tylko. Jak ktoś chce pograć to jestem chętny. Steam ID identyczne jak tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 dla mnie ta gra to jest mega fun :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 to ta mapka z poziomami (chyba jest 8 lokacji) to już cała gra? :( No niestety, ale w menu jest opcja wyboru kampanii, wiec przewidzieli to na wiecej w przyszlosci, moze za jakis czas zaczna sie pojawiac nowe. Fun jest, mily odmozdzacz po pracy, szkoda ze na tak krotko.. z drugiej strony przy Crimsonlandzie spedzilem sporo czasu, a on tez az taki znowu dlugi nie byl (a wiekszosc i tak gralem w pozostale tryby, nie kampanie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 jakie pozostałe tryby? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 (edytowane) Pozostale w Crimsonlandzie :P Co do AS to wlasnie jestem po sesyjce speed runow (zdobywanie achievementow), spotkalem spoko kolesi z Niemiec i zaliczylismy praktycznie wszystkie mapy.. zupelnie inna gra niz normalnie, ciezko nadazac na poczatku i tutaj juz taktyka jest na pierwszym miejscu, praktycznie kazda sekunda sie liczy, bo trzeba zdazyc na czas w danej misji sie zmiescic. Nie jest to latwe i nie wiaze sie to bynajmniej z zabijaniem wszystkiego :) Tylko tego co stoi na drodze i trzeba miec dobrze wydzielona sciezke i podzielone zadania pomiedzy ludzi, prawie strategia sie robi wtedy :) No i powstaja juz jakies mody, jest osobny dzial do tego na forum gry, narazie widzialem jakis jeden do sciagniecia beta i kilka w trakcie. Gra ma dopiero pare dni, wiec mysle ze z czasem sie to rozbuja, jest potencjal w niej, tylko brakuje wlasnie wiecej misji. Edytowane 21 Lipca 2010 przez FiDO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 Jak na darmowa gre to jest IMO nie do pobicia. Właśnie skończyłem po 3h przechodzenie pierwszego etapu w 1:25(normal). Hard jest prosty. Tryb Insane dopiero daje popalić. Jestem ciekaw kiedy wyjdą dodatkowe kampanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 (edytowane) Jak na darmowa gre to jest IMO nie do pobicia. Właśnie skończyłem po 3h przechodzenie pierwszego etapu w 1:25(normal). Hard jest prosty. Tryb Insane dopiero daje popalić. Jestem ciekaw kiedy wyjdą dodatkowe kampanie To cos slabych kompanow miales... ja akurat trafilem na dobrych, po dolaczeniu to ja bylem najslabszym ogniwem (wczoraj zaczalem grac dopiero i zdazylem zaliczyc wszystkie misje na Normal, ale nie na czas). Szybko nadrobilem zaleglosci z nawiazka i w 3h zrobilismy wszystkie mapy oprocz dwoch pierwszych na czas. Najciekawsze przed Toba :) Mowili, ze pierwsze sa latwe (do pierwszej nie trzeba nawet 4), ale juz sie rozeszli, wiec nie zagrali ich ze mna, zebym sobie je "zaliczyl". Umowilem sie na jutro, najlepszy z tych kolesi bedzie mial jeszczce jakiegos znajomka co tez nie ma niczego zaliczonego, wiec pewnie pojdziemy jeszcze raz wszystko, jak chcesz to sie mozesz zalapac (o ile nie bedziemy mieli kompletu). Aaa... szukam tez chetnych do przejscia calej kampanii na Hard jakby co. Edytowane 21 Lipca 2010 przez FiDO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Znajdzie się dzisiaj kilku chętnych na grę wieczorem (ok 22) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 FPSBANANA > Maps > Alien Swarm Dodatkowe mapy i kampanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KnoogeR Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 (edytowane) Nie wiem czy ktoś już linka dawał, ale ta strona jest godna uwagi. :razz: Swarm Armory Niestety gra mi się już przejadła :-| Edytowane 3 Sierpnia 2010 przez KnoogeR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Całkiem fajna gierka, na dłuższe sesje za szybko się nudzi, ale do pogrania co jakiś czas w sam raz. Brakuje mi jakiegoś trybu Versus coś jak w L4D: 4 osoby jako marines, a pozostali jako jakieś większe robale.Czy nowe kampanie, będą już tylko w postaci do samodzielnego ściągania czy będzie coś oficjalnego jako pełnoprawny update? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...