tom_91 Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 Witam. Mam problem z nowym komputerem a mianowicie zawiesza się on w różnych momentach pracy, nie restartuje się ani nie wyskakują żadne informacje o błędach np. blue screeny tylko i wyłącznie się zawiesza i nie ma żadnej reakcji. Komputer testowałem na dwóch systemach: Windows XP i Windows 7. Na XPku problem występuje w różnych momentach tak jak napisałem natomiast w przypadku 7ki nawet nie da się go uruchomić, komputer zawiesza się podczas uruchamiania systemu (nie dało się nawet zainstalować 7ki, musiałem to zrobić podpinając dysk pod inny komputer) Temperatury są raczej w porządku w biosie temp. CPU pokazuje 45stopni(dotykając radiator podczas zwisu także nie wydaje się on być gorący) Konfiguracja: Mobo: MSI 770-G45 CPU: AMD Phenom II x2 555 Black Edition AM3 BOX Pamięci: OCZ DDR3 2x2048MB 1066MHz Gold Edition GPU: Gigabyte Radeon HD 5770 UD 1GB Zasilacz: Chieftec APS-550C 550W Modularny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 Obstawiam pamięci. Zarzuć im memtesta i ewentualnie sprawdź na innych sztukach, te mogą mieć problem z kompatybilnością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...