Kucerman Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 (edytowane) Witam. Mój iiYama VisionMaster PRO 510 odmówił posłuszeństwa i trzeba kupić coś nowego, ale przydał by się troszkę większy. Jaki polecacie monitor 26" lub więcej (wolałbym coś między 27-32, ale 26 ujdzie)? Zależy mi na wejściu DVI oraz HDMI. Oczywiście Full HD. Chciałbym, aby był dobry do grafiki. Cena do 1600 zł. Pozdrawiam. Edytowane 17 Lipca 2010 przez Kucerman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 Nie ma szans na 26" z matrycą IPS lub PVA/MVA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucerman Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 (edytowane) Nie ma szans na 26" z matrycą IPS lub PVA/MVA. Czyli co polecasz w takim wypadku? Edit: Myślałem nad IIyama B2712HDS-1. Edytowane 17 Lipca 2010 przez Kucerman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 Polecam coś mniejszego za nieco większe pieniądze, np. Dell U2410. 24 cale i matryca IPS - toteż do grafiki znacznie lepszy wybór niż kaszaniasta iiyama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucerman Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 No tak, podoba mi się, ale on jest troszkę ponad moje fundusze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...