poziomka1111 Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Witam wszystkich Mam prośbę o wypełnienie ankiety dotyczącej zakupów sprzętu komputerowego w internecie. Ankieta jest anonimowa, nie potrzeba do jej wypełnienia żadnej specjalistycznej wiedzy, liczą się doświadczenia i opinie. Jej wypełnienie zajmie ok. 20 min. Wyniki posłużą do pracy doktorskiej. Polscy konsumenci rynku IT Z góry dziękuję! Marta ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 powodzenia ;) wymiękłem ;) za dużo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 Same here, dość potężna ta ankieta, ale tak czy inaczej również życzę powodzenia. Może wypadałoby skonstruować coś mniej wymagającego? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 Ja wypełniłem, ale gdybym wiedział, że to takie długie będzie to nawet bym nie zaczynał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 (edytowane) przecież na początku pisze Ankieta składa się z 57 pytań xDDD Edytowane 19 Lipca 2010 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 A kto tam czyta co na początku jest napisane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 Ja? :> Chociaż, męczące to- pięćdziesiąt-parę pytań, z czego większość to jeszcze "pod-" pytania i wychodzi ich łącznie pewnie ponad sto. Krótsze ankiety mają chyba kandydaci na pilotów NASA ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychoo Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 Ankieta wypełniona, powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziomka1111 Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 Rewelacja! dziękuję wszystkim, którzy wypełnili i również tym, którzy mieli dobre chęci :D wiem, że ankieta nieco długa, ale mam nadzieję, że pokaże fajne i przydatne do pracy rezultaty :) :cool: dzięki ogromne! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2010 Kurde jakie 50 pytań? Spokojnie razem jest ich ponad 200 :D pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...