Gladiator82 Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Witam! Mam athlona 1,33, Redona 9000 PRO 64MB, 526DDR, płyte GIGABYTE GA 7VAC. W 3d Marku 2001 uzyskałem 6340 pkt. Czy według was to dobry wynik jak na ten sprzęt?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 taki sredni ze wskazaniem na slaby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Masz DDR ? srednio - slaby, masz SDR ? srednio - dobry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 mnie zastanawia jedna sprawa w 3demarku jest cos takiego jak online results browswer czy cos takiego jest to po to zeby porownac wynik swojej karty z innim wynikami wyslanymi na strone mad oniona...miedzy innymi mozna by tam zajzec i zobaczyc czy faktycznie jest dobrze zamiast poisac takie glupie posty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 mnie zastanawia jedna sprawa w 3demarku jest cos takiego jak online results browswer czy cos takiego jest to po to zeby porownac wynik swojej karty z innim wynikami wyslanymi na strone mad oniona...miedzy innymi mozna by tam zajzec i zobaczyc czy faktycznie jest dobrze zamiast poisac takie glupie postytak jest ale nie dziala zbyd dobrze ..a jesli dobrze to znaczy ze mam jeden z najlepszych wynikow na r9000 no pro czegmu sie dziwei dosc mocno ...a tak do tematu to na ten config jest cienko ja wiecej ze zwyklego radka jak w podpisie na duroni 1160 wyciagalem .dla mnie slaby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 hmmmm rowniez na forom jest kilka watkow z samymi wynikami 3dmarka :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 sprzet z podpisu tylko, ze proc na 9*133 i radek 9000pro gigabyte wynik ~7000. wiec twoj jest raczej slaby jak masz ddr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gladiator82 Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Czyli jednym słowem mam słaby wynik na tym sprzęcie. Czy można ten wynik poprawić nic nie wymieniając? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 nic szczegulnego.. nie przejmuj sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Czyli jednym słowem mam słaby wynik na tym sprzęcie. Czy można ten wynik poprawić nic nie wymieniając? Yyyy :roll: Podkrecić :roll: .Hhe no jasne 8) .Chopie podkręcaj bo załoze sie ze masz nic nie podkrecone.Wyciskaj ile :twisted: :twisted: wleczie z radka bo z tego antka wiele nie wycisniesz (jeśli wogule cos wycisniesz zalezy jakiego masz coolerka i temp na procku :? ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Czyli jednym słowem mam słaby wynik na tym sprzęcie. Czy można ten wynik poprawić nic nie wymieniając? sciagasz magiczny program zwany "rivatuner" tam troche sie pobaw..., potem pokombinuj w biose, a jak nie kcesz tam merdac to zainstaluj sobie z plyty gigabyta ze sterami Easy Tune i tam sproboj cos zrobic z nieszczesnym procem, ale tego nie polecam za bardzo ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 moim zdaniem masz wynik ok :). Mialem taki sam na kreconym athlonie 1000 @ 1333 mhz. Moj obecny wynik na 9000 pro to 9160 pktow :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 ..no to ja mam takze pytanie..moze lamerskie, ale co mi tam.. :) czy punkty uzyskane w 3dMarku2k1SE powinno sie podawac po tescie przy rozdz.800x600 czy 1024x768 ? u mnie przy pierwszym mam ok.11500 a przy drugim ok 9600 ...ktory wy podajecie :) ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Zawsze podajesz defaultowe. Jakby sie podawalo w nizszych rozdzialkach, to sorry, mialbym z 20 k :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 dzieki za szybka odp. u mnie defaultowo teściło przy 1024x768 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 dzieki za szybka odp. u mnie defaultowo teściło przy 1024x768 :) Prawidlowo , w 32 BPP w dodatku 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...