bziumak Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 (edytowane) Witam, jaką kartę muzyczną koniecznie na USB (będzie grała w lapku) możecie polecić? Oczywiście nie do gier tylko do muzyki. Nie szukam, żadnej audiofilskiej karty za nie wiadomo ile pieniędzy, chce kupić na początek coś lepszego niż integra w IBM T61. Słuchawki do tego to HD202 (tak wiem, że sa lepsze ale ja mam takie). Pytanie brzmi - bez względu na to czy jestem głuchy - na czym poczuje różnice? Xmod, go!, play? Może coś innego niż creative ? Ma grać lepiej ale być tanie. Będę Wam wdzięczny za podpowiedzi, bo czytanie marketingowych bzdetów do niczego nie prowadzi... :) Edytowane 19 Lipca 2010 przez bziumak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 Karta dźwiękowa na USB = wysoka jakość i niska cena - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne przyklejony... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 Audigy 2 ZS Notebook Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...