Skocz do zawartości
Yah00

Zestaw mini-itx.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam możliwość kupna Intel'a DG41MJ, e2140 oraz 2 x 1 gb ramu. Do tego planuję dokupić taką obudowę oraz taki zasilacz. Czy to buda i PSU są jak najbardziej OK czy należy szukać czegoś innego? Do wejścia PCI na płycie głównej chciałbym zamontować kartę wifi i nie wiem czy wejście PCI na mobo pasuje do tego miejsca w obudowie. Chyba nawet dobrze to opisałem. Posiadam jeszcze napęd DVD i dysk na ATA, ale ta płyta posiada tylko wejścia SATA. Czy taka przejściówka/adapter pozwoli na podłączenie wcześniej wymienionych komponentów? Czy dobrze to będzie działać? I jeszcze mam pytanie jak integra X4500 sprawuję się w starszych gierkach typu CS 1.6?

Z góry dziękuję za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. "This mini-ITX form factor board supports Intel Core 2 Quad processors and Intel Core 2 Duo...." -> obudowa ma format mini ITX -> czyli PCI musi pasować do wycięcia w obudowie.

2. Zasilacz będzie pasował

O jakości punktu 1 i 2 się nei wypowiadam bo nie miałem styczności.

3. Przejściówka da radę. Działa u mnie z dyskiem.

4. Ja na tablecie z podpisu (Intel 915GM - 96 MB w 1024x768) grałem w miarę komfortowo w CS'a 1.6 także, X4500 spokojnie sobie poradzi. :-)

Edytowane przez Grinch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi