Yah00 Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 Witam! Mam możliwość kupna Intel'a DG41MJ, e2140 oraz 2 x 1 gb ramu. Do tego planuję dokupić taką obudowę oraz taki zasilacz. Czy to buda i PSU są jak najbardziej OK czy należy szukać czegoś innego? Do wejścia PCI na płycie głównej chciałbym zamontować kartę wifi i nie wiem czy wejście PCI na mobo pasuje do tego miejsca w obudowie. Chyba nawet dobrze to opisałem. Posiadam jeszcze napęd DVD i dysk na ATA, ale ta płyta posiada tylko wejścia SATA. Czy taka przejściówka/adapter pozwoli na podłączenie wcześniej wymienionych komponentów? Czy dobrze to będzie działać? I jeszcze mam pytanie jak integra X4500 sprawuję się w starszych gierkach typu CS 1.6? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2010 (edytowane) 1. "This mini-ITX form factor board supports Intel Core 2 Quad processors and Intel Core 2 Duo...." -> obudowa ma format mini ITX -> czyli PCI musi pasować do wycięcia w obudowie. 2. Zasilacz będzie pasował O jakości punktu 1 i 2 się nei wypowiadam bo nie miałem styczności. 3. Przejściówka da radę. Działa u mnie z dyskiem. 4. Ja na tablecie z podpisu (Intel 915GM - 96 MB w 1024x768) grałem w miarę komfortowo w CS'a 1.6 także, X4500 spokojnie sobie poradzi. :-) Edytowane 22 Lipca 2010 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yah00 Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2010 Znalazłem jeszcze takąobudowę z zasilaczem, która powinna być lepszym rozwiązaniem. Tylka martwi mnie miejsce w środku tej budy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...