rymek Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 mam Live! -a model ct4830 i za kazdym razem kiedy wloze go do kompa temperatura w spoczynku wzrasta mi do 55st, podczas gdy bez niej trzyma sie w okolicach 35st. sterowniki nowe sciagnalem i dalej to samo. karta dziala normalnie, zadnych zaklocen, nic. zna ktos przyczyne?? czy bede musial sie jej pozbyc.. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Moze tak nowy bios bys zapodal? Na pewno karta realnie nie grzeje tak procesora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rymek Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 bios jest najnowszy i dalej tak samo... pewnie ze to nie karta, to chyba jasene. obciazenie procesora tez nie wzrasa a temp ladnie sie trzyba w okolicach 55st. ide po inna karte i zobaczymy co to bedzie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 No to raczej te 55 C jest bardziej prawdopodobne niz 35 8O Nio chiba ze masz debesciakowe wc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rymek Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 sprawdzalem reka na czuja i rzeczywiscie bez sb radiator jest cieply(ok35), a gdy wloze to sie rozgrzea i parzy(55). dorwalem taka sama karte od kolesia zalozylem i wszystko ok, chyba ta moja jest walnieta :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 To wymien - jak mozesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...