Halfi Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 Witam, mam taki problem. Posiadam stary dysk z system XP ale bez komputera, chciałbym jakoś uruchomic go pod wirtualna maszyna ? ktos znajakis sposobna to ? niestety converter od vmware odpada bo wymaga odpalonego systemu. Jest to w ogóle wykonalne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 O ile dobrze wiem VMWare pozwala odpalic system bedacy obrazem Norton Ghost. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 a w jaki sposob ? mam podmontowac obraz ghosta jako dysk? chyba nie mozna, czy jest jakas inna opcja o ktorej nie mam pojecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 Obraz możesz wykonać i prze-konwertować przy pomocy aplikacji Acronis® Backup & Recovery ™ 10 Advanced Workstation- 15 dni za free (wersja trial). Opis programu: http://de1.download.acronis.com/sl/HHk0q2xf6hlgiXTQhEneG)4sUmu4t5vfUPqZX42EFXw/p/pdf/BackupRecoveryAdvancedWorkstation_CommandLineReference.pl.pdf punkt 1.1.4.6 konwertowanie do formatu VMWare. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 Dzieki, udalo sie to tez wykonac za pomoca programu Paragon go virtual. mozna zamknac temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...