siepacz Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2010 Witam mam problem. Chciałem wymienić kartę w kompie komputer się nie uruchomił. Zmieiłem znowu kartę ale dalej się nie włączył. Sam sprzęt się rusza lecz BIOS się nie chce załączyć. Proszę pomocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2010 Ale jaka karta? Może o kolorach Aas, pik, karo, kier? No a może figury? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2010 Podaj konfigurację sprzętową, nikt tutaj z fusów nie wróży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 Witam mam problem. Chciałem wymienić kartę w kompie komputer się nie uruchomił. Zmieiłem znowu kartę ale dalej się nie włączył. Sam sprzęt się rusza lecz BIOS się nie chce załączyć. Proszę pomocy. Jak ja lubie takie posty. Może powróżymy z tych Twoich kart? Strzelam że chodzi o grafikę, jeśli tak to zobacz czy podłączyłes dodatkowe zasilanie do tej karty bo niepamięć o tym to najczęstszy błąd userów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...