ryba Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 (edytowane) Ku scislosci: hiwa i reszta wesolej grupki oszustow juz nie ma bana na XS (po 3 tygodniach). Andre zostal pracownikiem HQ Asusa na Tajwanie - fajnie byc lizodupem... A ja dalej mam bana :lol: Ale za 2 dni sie konczy i zobaczymy co hamerykance zrobia dalej. BTW. KingpiN pokazal nowa wersje F1, ktora zywcem ciagnie pomysly moje i Maniakalnego. Oczywiscie pan Vince nie robi niczyjej kopii ;) Ale my tak. Edytowane 11 Sierpnia 2010 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 (edytowane) wymieniłem wlasnie jakies 40 pm-ek z modami na XS :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: prawie dostalem bana bo zabrakło im argumentów Edytowane 12 Sierpnia 2010 przez Maniakalny 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 HAHAHAHAHA ! :D Mentalność ludzka nie zna granic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 (edytowane) Nie no jak - dodał elopr0 relief, od razu widać, że jego. Maniakalny - podaj modom datę zrobienia zdjęcia (zapisana w EXIF) i się zamkną. Edytowane 12 Sierpnia 2010 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Nie zamkną się. To jankesi, grubasy wcinające hamburgery, a im ciężko pojąc, że ktoś/coś może być lepsze od nich. Myślą, że są pępkiem świata, zupełnie jak brytole. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Napisalem do pewnego moda i stwierdził tak: Kingpin był pierwszy z kwadratowym potkiem i to ja zrobilem kopie tylko z innym wnętrzem (jego full miedz, moj cu/alu + kompletnie inne wnętrze) Jak napisalem ze kp zrobił kopie teraz mojego, to pyta się mnie skąd wiem, przeciez nie widzialem wnętrza. :lol: normalnie komedia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shelerr Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 (edytowane) Ku scislosci: hiwa i reszta wesolej grupki oszustow juz nie ma bana na XS (po 3 tygodniach). Andre zostal pracownikiem HQ Asusa na Tajwanie - fajnie byc lizodupem... A ja dalej mam bana :lol: Ale za 2 dni sie konczy i zobaczymy co hamerykance zrobia dalej. BTW. KingpiN pokazal nowa wersje F1, ktora zywcem ciagnie pomysly moje i Maniakalnego. Oczywiscie pan Vince nie robi niczyjej kopii ;) Ale my tak. pewnie znowu jak staniesz się nie wygody dostaniesz bana ,bo innych argumentów nie mają leszcze :lol: Dodam jeszcze ze amerykance wiedzą że są lepsi od nich ale ciężko się im z tym pogodzić dlatego muszą kraść innym pomysły i pokazywać się na święcie jacy to są niby świetni.. Edytowane 12 Sierpnia 2010 przez Shelerr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 czasem tylko jednak przykro się robi, że jesteśmy traktowani o klasę niżej od hamburgerów :blink: rybie gratuluję rozsądku i wyniku. maniakalny - nie przejmuj się, my wiemy że to Twój pomysł był :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Ale i tak im udowodnij, że jednak nie był. Niech fajfusy się z tym czują jak tylko się im podoba, ale niech to wiedzą. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Jak to mawia mój dobry znajomy... ŻENUA... ŻAL.PL ryba, znamy się jeszcze ze starych czasów deko, nie przemować się i robić co robisz najlepiej, ot tyle... Olać baranów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InterFan Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Bywa, hamburgersi chcą być lepsi, ryba s*aj n nich tyle powiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 panie maniakalny, jak tam sprawa rzekomej kradzieży projektu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 (edytowane) panie maniakalny, jak tam sprawa rzekomej kradzieży projektu? ja mam to w d..... :lol: nie bede sie zniżał do ich poziomu najlepsze jest to, ze jakbym ja teraz zrobił cu/alu potka z anodowanym alu na czarno to by wszyscy zaczeli krzyczeć ze kopiuje :lol: Edytowane 31 Sierpnia 2010 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Dlatego w morde sobie pluje, ze nie zrobilem nic anodowanego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Andre zostal pracownikiem HQ Asusa na Tajwanie - fajnie byc lizodupem... To jankesi, grubasy wcinające hamburgery. bo innych argumentów nie mają leszcze :lol: jesteśmy traktowani o klasę niżej od hamburgerów :blink: Niech fajfusy się z tym czują jak tylko się im podoba Olać baranów... Bywa, hamburgersi chcą być lepsi, ryba s*aj n nich tyle powiem :) Jak widać niektórzy Amerykanie są nieuczciwi, ale i niektórym Polakom można zarzucić pewne rzeczy a zwłaszcza kulturę. -_- Przykro mi z powodu zaistniałych sytuacji, też mi się to nie podoba, ale trzeba takie rzeczy przyjmować z honorem. Nie sądzę, że jest tu winą narodowość ryby, być może jakiś skill, a być może, jeśli zawsze wyraża się tak jak tutaj, to zachowanie. Od dawna jest tak, że jak ktoś jest w piaskownicy w czymś najlepszy, bądź zachowuje się arogancko (a najgorzej jedno i drugie) inne dzieci nie chcą się z nim bawić i czasem stosują bardzo podłe i nieuczciwe metody aby takiego osobnika z piaskownicy wyrzucić. Uogólnianie do Amerykanów też nie jest na miejscu, tak samo jakby ktoś przeczytał kilka tutejszych postów pomyślałby o Polakach, zastanówcie się czasem nad językiem. Ryba, jeśli jesteś całkowicie w porządku, to życzę powodzenia w starciu z oszustami. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...