giecek Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 Witam Szukam jakiegoś taniego switcha 24 portowego, tani do ok 200zł. Podłączonego do niego będą komputery oraz czytniki Kontroli Dostępu i Rejestracji czasu pracy. Ważne aby był stabilny i się nie wieszał/gubił sygnału. Jeśli można to prosiłbym o wybranie czegoś z poniższej ofert: Huby, Switche 24 porty cena - Porównanie cen w sklepach Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 TP-Link TL-SF1024 albo DES-1024D.... ale w tej kwocie, co byś nie wybrał to będziesz w miarę zadowolony i większych różnic w działaniu/stabilności/jakości nie uświadczysz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 A nie lepiej na allegro jakis 3com z gwarancja za 75-100zl ?? Stabilnosc i jakosc to wiadomo w 3com jaka jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giecek Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 No w sumie racja, za 80-130zł można dostać na allegro bez problemu. I widzę, że najbardziej chwytnym modelem jest 3300 XM. Szkoda tylko, że gwara taka krótka,nie wiem czy szefostwo na to się zgodzi,bo switch ma być do firmy:) A jeśli nie 3Com i D-Link to co innego? Bo w sumie ciekawie jeszcze wyglądają Netgear oraz Planet. Czekam na dalsze propozycje. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 Ja mam w robocie od prawie już 6 lat Planet FNSW 2401. Nie wiem czy go kiedykolwiek musiałem "resetować", najzwyczajniej nie pamiętam - więc jeśli nawet to raz, góra dwa razy. Wkręciłem go w szafę, podpięte jest doń 20 kompków w takim typowym biurowym LAN. Działa solidnie, mruga diodkami, przewala pracowicie te pakiety :) Nie jest to oczywiście Cisco czy 3Com, nie można nim zarządzać ale za te 2 stówki da się go dziś kupić i gdybym musiał to bym bez szczególnego ociągania kupił taki raz jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...