beriam Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 Właśnie uwaliła mi się moja płytka z sygnaturki, a gwara się skończyła jakiś czas temu, pora na coś nowego ... Co brać a czego nawet palcem nie dotykać, będę zobowiązany za wskazówki ... Moze ASUS M4A89TD PRO, ale z drugiej strony nie wiem czy to nie wyrzucanie kasy w błoto, odczuje cokolwiek po przesiadce na nowy chipset ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 AsRock 770 Extreme3 albo AsRock 870 Extreme3... Udane konstrukcje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 bez urazy, ale dla mnie po przebojach znajomego z kilkoma płytami tej firmy (jest informatykiem, mistrz składania budżetowego :lol2:)raczej ta firma nie zagości pod moim dachem ... 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 (edytowane) Bez urazy ;), ale teraz ta firma w niczym nie ustępuję innym... a kiedyś faktycznie to były padaki... Edytowane 24 Lipca 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 zastanawiam się nad MSI 790FX-GD70, czy pchać się w nowsze chipsety ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...