Flissek Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 Witam. Niespełna kilka dni użytkuje laptop podany w temacie. Dzisiaj niestety niemile mnie zaskoczył. Otóż jego monitor przestał działać poprawnie. Podpiąłem zewnętrzny i na nim wszystko działa pięknie. Włączyłem Vaio Care w celu zlokalizowania problemu. Niestety nic nie wykazało. Przesyłam zdjęcie. Jest na to lekarstwo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 Problem występuje od razu czy po załadowaniu systemu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 jezeli na zewnetrznym monitorze wszstko dziala to sa 2 opcje : przetarta tasma lacaca mobo z ekranem lub wysunieta , gdzies styku nie ma ( prawie identyczny objaw mialem w acerze klientki , koszt naprawy ok 120 za czesc i 4 piwa ;] ) walniety ekran , wymiana ( szukanie na allegro zamiennika etc ) koszty bardzo rozne jezeli jest na gwarze dzwon do serwisu i wysylaj dziada ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flissek Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 Gdyby sytuacja miała miejsce po załadowaniu systemu to bym go przeinstalował. Niestety sytuacja ma miejsce od momentu zapalenia kompa. Zastanawiam się jak mogła się taśma przetrzeć, lub stać cokolwiek innego skoro nic nie było dotykane. Komputer nowiutki 4-dniowy. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 slij na gware i nie przejmuj sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAU Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 Dzwon na infolinie Vaio i reklamuj. W 5 dni bedzie sprawny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flissek Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Oddałem komputer do sklepu w którym go kupiłem. Po tygodniu otrzymałem nowiutkiego kompa:) Jestem ciekaw co się stało z poprzednim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...