zibra Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 witam obecnie mam system na dysku ssd w trybie ahci. przy starcie problemu jest nasana wesja bios ahci. czy taki bios sie aktualizuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 (edytowane) Co jest ? Pisz jasno i wyraźnie bo nic z tego bełkotu nie rozumiem. AHCI jest trybem działania kontrolera dysków twardych. Edytowane 24 Lipca 2010 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibra Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 do plyty glownej mam wgrany najnowszy bios. obecnie mam postawiony system na dysku ssd pod kontrolerem ahci ok. w czasie wgrywanie systemu zauwazylem napis ahci bios 2007 0001.0078 to chyba wersja. czy z tego wynika, ze istnieje cos takiego jak odrebny bios dla kontrolera? nie umiem tego inaczej okreslic wiec moze wyglada to na belkot hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...