KamilGrzbiecik Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 Witam, w związku z prośbą wykonania SS dla użytkownika tego forum wykonałem je i wyszło takie coś: Kompres:LG NK164PAB (Nówka) Evap: Steeper 40mm/42mm, ssaca 80cm wąż nierdzewny w oplocie XV: kapilara 0.9 mm Skraplacz: ok 1.9kW, Wentylatory 4x12cm 230v Freon : R507 Podstawa: Płyta drzewna na kółkach Idle po Kalibracji przy temp otoczenia 24*C Load 200W -51*C Przepraszam za jakość zdjęć ale nie miałem lepszego aparatu i nie które zdjęcia były robione w nocy. Pozdrawiam Kamil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheri Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 Ładnie, ładnie :D Ssącą sam robiłeś? No i chyba musisz zainwestować w porządny termometr :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 Ładnie, ładnie :D Ciesze się ze się podoba ;) Ssącą sam robiłeś? Nie, poprosiłem o to zawodowca w tej dziedzinie czyli Piotresa :) No i chyba musisz zainwestować w porządny termometr :wink: Też o tym myślałem ostatnio. Tylko, jak możecie to zaproponujcie mi coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
on4you Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 Panowie nauczcie się że nie ma już freonów tylko czynniki chłodnicze a napewno nie R507 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 Panowie nauczcie się że nie ma już freonów tylko czynniki chłodnicze a napewno nie R507 A niby co jak nie R507? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...