Brevis Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Wlasnie wczoraj padl mi zasilacz wspanialej i ogolnie powazanej firmy Megabajt(to nic nowego ,poniewaz to juz 3 w mojej skromnej historii,1 blad jatrogenny natomiast 2 ostatnie z przemeczenia) To tak tytulem wstepu poniewaz w tym samym dniu kumplowi w akademiku padla plyta ,ale mniejsz z tym.Przeszczepilismy od niego zasilacz,dokladnie byl to juz wiekowy Fortron/source 230 watt i co dalejj??? Jak sie pewnie domyslacie napiecia na nim sa o niebo wyzsze i stabilniejsze,co firma to firma. zastanawiam sie nad kupnem chiefteca 420,no prawie jestem juz pewny,ale na siriusie jest troche drogi w porownaniu do http://www.sklep.kom-net.pl/produkt.asp?id=-1451645570 Pytanie brzmi czy mieliscie juz jakies dowswidczenia z tym sklepem,bo cena jest zachecajaca.normalnie bym kupowal na firmowej stronie Chiefteca,ale ostanio jest w przebudowie i nie wiem ile to jeszcze potrwa a troche mi sie pali.To na tyle mojego eseju ,licze na wasze trafne i profesjonalne wnioski,na ra Aha prosze admina zeby mie za szybko nie banowal,troche mi zajelo zeby napisac ten esej,a wkoncu pisze jednym palcem??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Masz bana !!!! ( :wink: ) Osobiscie nie znam tego sklepu, moge jedynie polecic Siriusa, jako pozadna firme (zazwyczaj da sie upusta wytargowac siakiegos :o ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Masz bana !!!! ( :wink: ) Osobiscie nie znam tego sklepu, moge jedynie polecic Siriusa, jako pozadna firme (zazwyczaj da sie upusta wytargowac siakiegos :o ) Ale za co ???????Nie zartuje nie bede podskakiwal,ale w sumie sklep jest pare groszy tanszy od siriusa i w sumie o to chodzilo wtym poscie tylko sie rozpisalem???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Masz bana !!!! ( :wink: ) Osobiscie nie znam tego sklepu, moge jedynie polecic Siriusa, jako pozadna firme (zazwyczaj da sie upusta wytargowac siakiegos :o ) Ale za co ???????Nie zartuje nie bede podskakiwal,ale w sumie sklep jest pare groszy tanszy od siriusa i w sumie o to chodzilo wtym poscie tylko sie rozpisalem???? Za palca ! :wink: Jezeli chodzi o sklep, moze warto dac te 18 zl i miec pewny sprzet z pewnego zrodla ? Wybor nalezy do ciebie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Masz bana !!!! ( :wink: ) Osobiscie nie znam tego sklepu, moge jedynie polecic Siriusa, jako pozadna firme (zazwyczaj da sie upusta wytargowac siakiegos :o ) Ale za co ???????Nie zartuje nie bede podskakiwal,ale w sumie sklep jest pare groszy tanszy od siriusa i w sumie o to chodzilo wtym poscie tylko sie rozpisalem???? Za palca ! :wink: Jezeli chodzi o sklep, moze warto dac te 18 zl i miec pewny sprzet z pewnego zrodla ? Wybor nalezy do ciebie 8) Nie bede juz dalej marudzil,wezme z siriusa,chyba ze macie lepsze propozycje co do zasilki w tej cenie i jakosci,na razie musze leciec na zajecia>>>..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Jeszcze raz sie tu udziele : Czy musisz miec 420W ? Ja zakupilem 360W (pare dni temu) i jestem zaje...bardzo zadowolniony. Napiecia jak skala i calkowita cisza. Wentylki leca okolo 1500 - 1700rpm 8) A mam dosc sprzetu na pokladzie (looknij w config) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 jak już musi być chieftec to lepiej chyba 360W, dużo taniej a na lata wystarczy i tak. może na wymianę proca wystarczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...