L!z@rD Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 Mialem chlodzenie wodne ale po ostatnim wycieku mam dosyc stresu i zamierzam sie przesiasc na chlodzenie powietrzem.Mysle nad Pentagramem Karakorum(wersja eko i pewna ze sie zmiesci na plycie)i Scythe Ninja 2,boje sie ze ten 2 nie wejdzie na Foxconna Marsa.Co polecacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 (edytowane) Podstawowe pytanie - ile chcesz na ten cel przeznaczyc? Karakorum w swojej cenie jest calkiem dobra propozycja IMO. Druga sprawa - o kompatybilnosci coolera z plyta chyba znajdziesz cos na stronach producentow. Edytowane 24 Lipca 2010 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!z@rD Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 (edytowane) Max do 150zl. Znalazłem na forum Scytthe Ninja 2 będzie pasowała . Edytowane 24 Lipca 2010 przez L!z@rD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 imho ninja 2 wejdzie na marsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!z@rD Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 Mugen i Ninja 2 sa w tej samej cenie,kolejny dylemat..co jest lepsze ?Ze strony Scythe wynika,ze Mugen tez wejdze na Marsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 zalezy co planujesz , mam oba kulery , mugen wymaga wentyla , ninja pracuje u mnie pasywnie ( athlon x3 @ phenom x3 ) na def ustawieniach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!z@rD Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Juz w mojej budzie siedzi Ninja 2 :).Mialem straszne problemy z montazem,myslalem ze jest mniejsza.Ogolnie jestem bardzo zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...