morhen Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 Witam, Wlasnie kupilem powyzsza plyte glowna i przelozylem tuner TV do niej. Na starej plycie byl kabel do dzwieku miedzy karta TV a plyta i wlaczalem go do wejscia AUX IN na plycie glownej, ale w tej nowej plycie nie ma nawet takiego wejscia. Wie ktos moze co mozna z tym fantem zrobic, bo nie bardzo usmiecha mi sie ogladanie telewizji bez dzwieku :(, Dziekuje i pozdrawiam, morhen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZlyUser Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2010 Wpiąc sie na line in wejscia panelu przedniego, line in panelu tylnego, bezposrednio na głosniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GLaF Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 To co w starej płycie nazywało się AUX IN, w nowej nazywa się CD_IN i jest oznaczone numerem 15 na stronie 19 polskiej instrukcji. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morhen Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 To co w starej płycie nazywało się AUX IN, w nowej nazywa się CD_IN i jest oznaczone numerem 15 na stronie 19 polskiej instrukcji. Dzięki GLaF, ocaliłeś mi życie :), morhen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saYmanik Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 żeby nie zakładać nowego tematu nie potrzebnie zapytam w tym jeśli autor pozwoli:) Kupiłem sobie karte jak w temacie. Zainstalowałem wszystko czyli stery + pvr2. Ładnie wszystko działa ale nie do końca....powie mi ktoś jak skonfigurować ten cholerny pilot? wciskam na pilocie vol+ to zmienia mi kanał, wciskam ch- do podłaśnia, enter działa jak chce-czasem nawet potrafi mi zrestartowac kompa. Działam na win7 ultimate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...