finalcell Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Jakiej firmy bloki gpu polecacie ale takie do 60zł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 skontaktuj sie z Popixs,em z forum, on ma fajne frezowane bloczki na GPU/NB w cenie 45zl o ile sie nie zmienila. Szerszy temat jest na Oslej laczce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 wiem zobaczyłem napisałem do niego mejla a jak z wydajnościąg tych bloczków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 wiem zobaczyłem napisałem do niego mejla a jak z wydajnością tych bloczków bo tak było tylko o wyglądzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 ludzie sobie chwala. ja jeszcze nie podlaczylem, patrz podpis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 U Mate'a tez sa, ale ten Popixa byl robiony chyba razem z Witchem (byly gdzies schematy) i wyglada na calkiem niezla konstrukcje - przede wszystkim male opory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 no to wim co kupie a sory za zdublowany temat coś źle klikneło a te u mate troche drogawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 te u mate sa rzeczywiscie drogie. mozesz jeszcze looknac na bloki.republika.pl, sa najtansze, ale sa to bloki wiercone, a ten od popixa mi sie podoba, ale narazie lezy w szufladzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...