chrom100 Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 Mam taki pytanie zamierzam kupić laptop i nie wiem który będzie lepszy z procesorem i3 czy i5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronio89 Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 daj jakies konkretniejsze info. do czego ma byc albo co Ci chodzi po glowie(tzn jakie lapki bierzesz pod uwage) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrom100 Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 daj jakies konkretniejsze info. do czego ma byc albo co Ci chodzi po glowie(tzn jakie lapki bierzesz pod uwage) :) DELL Inspiron N5010 Blue at cheap prices | PC World SAMSUNG R530-JB02UK buy online | Currys mniej więcej coś takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronio89 Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2010 jak nie potrzebujesz do gier albo jakis bardziej zaawansowanych programow tego laptopa to mysle ze i3 Ci wystarczy. 2 rdzenie (4wątki), malo pradu zużywa, jedynie nie ma turbo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrom100 Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 jak nie potrzebujesz do gier albo jakis bardziej zaawansowanych programow tego laptopa to mysle ze i3 Ci wystarczy. 2 rdzenie (4wątki), malo pradu zużywa, jedynie nie ma turbo :) chodzi mi o to który lepiej się sprawdzi, bart kupił z i3 całkiem przyzwoicie działa chodzi mi o to czy i5 będzie lepszy od i3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...