Zozol Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 (edytowane) Szukam monitora 21-23 calowego, do 500-600 zł, którego szerokość będzie wynosić maksymalnie 490mm. Czy w ogóle są takie? Z tego co zauważyłem, to większość ma 500+ (co jest logiczne). No ale może jednak ktoś coś poleci. Dzięki Edytowane 27 Lipca 2010 przez Zozol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 IIyama Prolite E2008HDS ( TN , dopalacz{2ms} , DVI , mieści się w określonej szerokości , mieści się w wyznaczonej cenie). To jest 20" ... 21" raczej sensownego nie znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zozol Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 (edytowane) Na allegro znalazłem jeszcze takie coś: Nowe przecenione ACER P205H HD 0 Bad Pix BASMAR (1148800108) - Aukcje internetowe Allegro - przyzwoity? @up Ten ProLite jest ok, tylko tak teraz myślę, że 5mm "luzu" to bedzie trochę za mało Edytowane 27 Lipca 2010 przez Zozol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Hmmmm Jest jeszcze jedna kwestia - powłoka matryc ... osobiście bym "glare" nie kupił ... ten ACER ma glare ... a ta IIyama nie wiem - musiałbyś sprawdzić. Poza tym owy ACER będzie nieco wolniejszy (podany czas 5ms wskazuje na brak RTC/dopalacza/overdrive) ... jednak kosztuje grosze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zozol Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Czy ta matryca będzie aż tak zła przy pracy w pokoju z żaluzjami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...