michuuu92 Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Witam, mam film Blu-Ray i chciałem go przekonwertować na AVI, Wszystko ładnie żadnych błędów, Obraz jest ale bez dźwięku, film jest w 7 wersjach językowych, Chciałbym żeby W AVI była Polska. Jakiego konwertera użyć (byłoby miło gdyby miał wsparcie dla Nvidia CUDA) I jak skonfigurować której ścieżki dźwiękowej ma używać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michuuu92 Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 Problem rozwiązany, WinAvi video converter 10.1 i wszystko jest jak powinno. Co prawda nie ma wsparcia dla CUDA ale prędkość ~15klatek/s przy 1920x1080 i 6000kbps jest satysfakcjonująca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 Problem rozwiązany, WinAvi video converter 10.1 i wszystko jest jak powinno. Co prawda nie ma wsparcia dla CUDA ale prędkość ~15klatek/s przy 1920x1080 i 6000kbps jest satysfakcjonująca. Nie używaj za niskiego bitrate ... dwugodzinny film 1920x818 powinien te 12GB zajmować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michuuu92 Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 Hmm ja upchnąłem na 8 i jakość jest na prawdę zadowalająca. Sampla można oglądać bez problemu na 22" monitorze full GD 1920x1080 i cieszyć się bardzo dobrą jakością z nosem przy ekranie wiec na 42" z odległości 2-3m różnice są niezauważalne. Poza tym, priorytetem było go wcisnąć na płytę DVD DL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 przede wszystkim avi dla fullHD to straszne passe ;-) do HD najlepiej nadaje sie MKV (matroska) ma kilka zalet : bajeczne muxowanie , mozliwosc wrzucenia kilku sciezek audio/video , dodanie rozdzialow, napisow a co do jakosci po kompresji to ja zawze wychodzilem z zalozenia ze minimum dla fullHD to 13 mbit :] , oczywiscie dzwik bez rekompresji tylko wmuxowany :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...