Skocz do zawartości
Hadar

Asus X70L za 1200zł

Rekomendowane odpowiedzi

Moja mama przytargała mi laptopa od jakiegoś znajomego i powiedziała mi, że mam do jutra zdecydować czy go chcę czy będę szukał czegoś innego. Tak się składa, że od października będę studentem "Informatyki i Ekonometrii" na Uniwersytecie Ekonomicznym w Poznaniu (Wydział Informatyki i Gospodarki Elektronicznej) i potrzebuję notebooka, ale nawet nie zabrałem się za szukanie. Potrzebuję notebooka do worda, excela, eclipse (środowisko programistyczne Javy), gretl (jakiś program do ekonomii), R (to coś do statystyki), jakieś bazy danych, projektowanie systemów informatycznych i Bóg wie co jeszcze... Chodzi mi o to czy Asus X70L spełni pokładane w nim nadzieje i pozwoli spokojnie skończyć studia. No i czy warto tego kompa brać za 1200zł (używany)

Oficjalnej specyfikacji nie udało mi się jeszcze znaleźć, ale z tego co widzę po nalepkach

Asus X70L

MB Ver: F7L

X70L-7S082C

Intel Pentium T2390

3 GB RAM

HDD 250 GB

Vista Home Premium OEM

Proszę o szybką odpowiedź. Z góry dziękuję. Pozdrawiam.

------------

Temat nieaktualny, nie zdecydowałem się na niego. Zapraszam tutaj: http://forum.purepc.pl/Co-kupic-Notebooki-Laptopy-f84/Laptop-studenta-Informatyki-Ekonometrii-t326671.html

Edytowane przez Hadar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi