luxy81 Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 Witam. Mam pewien problem który bardzo mnie denerwuje. Posiadam TV sony bravia 32" który podłączyłem do komputera przez HDMI. Podczas oglądania filmów z komputera co pewien czas obraz staje się bardzo jasny, kolory stają się jasno niebieskie i blade, podczas oglądania TV problem nie występuje dzieje się tak tylko gdy oglądam filmy z komputera. Moja karta graficzna z wyjściem HDMI to Radeon HD4870 odświeżanie ustawione dla TV to 50hz przy niższym problem również występuje. Proszę o pomoc i z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio.k Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 Spróbuj na innym kabelku i pilnuj by był co najmniej wersją 1,3b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzk Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 jak kabel przez ktory idzie sygnal cyfrowo moze miec wplyw na rozjasnianie obrazu badz zmiane kolorow? wez sie troche zastanow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...