monia21 Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 witam wszystkichj mam takie zapytanie czy do turcji jest potrzebny paszport? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 Nie ten dział, zresztą temat też źle nazwany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monia21 Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 wiem zalogowalam sie tu w nocy nie wiem jak to zrobilam ale skoro juz to jestem to zapytam możne ktos wie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 1. Przeniosłem we właściwe miejsce. 2. Zmieniłem nazwę tematu na regulaminowy. 3. Turcja - przewodnik, informacje praktyczne, podróże, turystyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 Tak, paszport jest potrzebny 15$ zaplacisz na miejscu za wize 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 Nie 15$, a €. Jeśli chcesz płacić w $, to 20. Sprawdzone 2 tyg. temu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 No ja w tamtym roku bylem, wiec mozliwe... ;] 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...