Mąki Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 PS. To piwo to WARKA STRONG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 PS. To piwo to WARKA STRONGto dlatego takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly wypisujesz (joke) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Fakt; kumpel ma x32 teac'a od 3 lat i hula nieczyszczony. Te x48 też były zajebiste. Ale teac x52 to już kaszana :( chyba mowisz o cd-romach .. 52 rzeczywiscie szajs bo miedzy nagrywarka teac 48 a 52 prawie nie ma róznic. Mam jak w podpisie .. niezwaiódł ani razu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 weź szajsunga może sie zjebie po tygodniu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 ..LiteOnIt :!: teac odpada bo nie mieli key2audio ..i wszystko jasne 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 weź szajsunga może sie zjebie po tygodniu :P Samsung robi git czytniki DVD i CD.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Bierz Lit-On'a Ja mam i nie narzekam zero problemow, no i soper korekcja bledow. CD ktore moi znajomi nie moga otworzyc moj litek czyta bez problemu, no i szybki jest w 2,5 minuty nagrywa cd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 LiteOn Patrz podpis i nic sie nie pieprzy. 100 CD-R na 2 tygodnie :) 8O :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 ja zakupilem pare dni temu Liteonka 52 24 52 (199 zetek) i jest ok :) jedynie do czego mam zastrzezenia to halas wysuwanej tacki - spieprzyli to rowno - moja stara nagrywara LG 8080B wysuwala tacke cichutko i delikatnie - no ale coz jakos przezyje ;) Co do Teaca to przeczytalem recke na cdrinfo.pl i moj zapal jakos opadl - droga i zadna rewelacja,zeby nie powiedziec ze znacznie odstaje od Liteona i LG. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Ja tam mam LG 48x16x48 i niemam zadnych problemów nagrywareczka chodzi pięknie i cichótko nagrałem juz mase płytek i zwaliła mi się tylko jedna jakas noname bo przegiołem z prędkością nagrywania zamiat 24 to ja poleciałem na 48 i padła,chociarz wiele innych 24x nagrywam 48x i chodzą pieknie.Naprawdę Polecam!!! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Surff Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 TEAC 48 , 52 = OEM Asusa - nieudane wypalary Łykaj Litka, Teac robił bardzo dobre napędy do czasu produkcji modelu W540E, później to juz ASUS. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...