Rolex Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 (edytowane) Witam, przymierzam się do zmiany monitora (Philips 190C Brilliance) na coś większego i przynajmniej tej samej jakości. Specem nie jestem, ale jak się przesiadałem pół roku temu z lg 17"(początkowe serie) to był to dla mnie wielki skok jakościowy. W oko wpadł mi taki monitor LINK. Zastosowanie rozkłada się następująco: Internet i aplikacje biurowe:40%; filmy 30%; gry 15%, grafika 3d 15%. Proszę o wypowiedzenie się na temat mojego wyboru, cena max. 650zł. Edytowane 2 Sierpnia 2010 przez Rolex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolex Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam, mam mocno ograniczone środki na monitor, który mam zamiar wykorzystywać do wszystkiego (gry, internet, filmy, dokumenty itp.) Zależy mi też na jak największej przestrzeni roboczej, uważam że 23,6" to dla mnie minimum, które pozwoli mi na komfortową pracę. Na razie wypatrzyłem kilka pozycji: Acer X243HQAbd - mój wybór LG W2343T-PF Philips 241E1SB BenQ G2420HDBL Mam jedno podstawowe pytanie, czy 5ms wystarczy do gier i filmów?:) Edytowane 2 Sierpnia 2010 przez Rolex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...