Memphis Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Mam problem z moim Celkiem. Otórz - w stanie spoczynku temperatu ra ma jakies 31-35 stopni. Ale na full-load już dochodzi do 57. Czy taka różnica temperatur jest normalna ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Mam problem z moim Celkiem. Otórz - w stanie spoczynku temperatu ra ma jakies 31-35 stopni. Ale na full-load już dochodzi do 57. Czy taka różnica temperatur jest normalna ? no chyba nie za bardzo, u mnie na full temp wzrosta max o 7 stopni a nie 20 kilka 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Mam problem z moim Celkiem. Otórz - w stanie spoczynku temperatu ra ma jakies 31-35 stopni. Ale na full-load już dochodzi do 57. Czy taka różnica temperatur jest normalna ? Moze masz jakis softcooler, win2k/xp ? Albo bios/wpcredit. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...