Skocz do zawartości
haszczyc

Telefon wykrywa wifi ale laptop nie potrafi wykryc - problem

Rekomendowane odpowiedzi

witam mam problem opisze sytuacje mam dziewczyne obecnie za ocenem i mam problem bo nie potrafie jej pomoc otoz to nokia n95 8gb wyrywa jej siec wifi przez ktora sie laczy i internet w telefonie dziala wlaczajac na laptopie i szukajac tej sieci wogole jej nie potrafi znalesc ? pytanie oco chodzi czy jest mozliwosc by ta siec ktora dziala jej na telefonie mozna bylo by cos zrobic zeby na laptopie tez ja znalesc i polaczyc sie z nia? Laptop to Asus A6000 z Windowsem XP nigdy wczesniej w innym miejscu nie miala problemow zawsze siec ktora dziala na telefonie dzialala tez na laptopie bardzo prosilbym o pomoc

Edytowane przez haszczyc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karta Atheros może ?

Miałem takie jaja gdy router miał ustawiony duży interwał czasowy Beaconu... jak było 100ms to ok ale wyższa wartośc powodowała ze raz na jakiś czas wykrywało AP-ka ale z nim nie łaczyło... ( taklie jaja miałem na Viśce na XP nie --ten sam laps)

Włączona jest na pewno karta ( czsami tzreba przyciskami z klawy FN+ cos tam lub przełącznik jeszcze jest.. ) moze głupie ale ja juz tez na takie cos dałem się złapać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi