haszczyc Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 (edytowane) witam mam problem opisze sytuacje mam dziewczyne obecnie za ocenem i mam problem bo nie potrafie jej pomoc otoz to nokia n95 8gb wyrywa jej siec wifi przez ktora sie laczy i internet w telefonie dziala wlaczajac na laptopie i szukajac tej sieci wogole jej nie potrafi znalesc ? pytanie oco chodzi czy jest mozliwosc by ta siec ktora dziala jej na telefonie mozna bylo by cos zrobic zeby na laptopie tez ja znalesc i polaczyc sie z nia? Laptop to Asus A6000 z Windowsem XP nigdy wczesniej w innym miejscu nie miala problemow zawsze siec ktora dziala na telefonie dzialala tez na laptopie bardzo prosilbym o pomoc Edytowane 31 Lipca 2010 przez haszczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 wpisz ręcznie siec. Jezeli na telefonie znasz jej SSID - jej nazwę to chyba nie będzie z tym problemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haszczyc Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 wpisanie recznie nic nie daje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Karta Atheros może ? Miałem takie jaja gdy router miał ustawiony duży interwał czasowy Beaconu... jak było 100ms to ok ale wyższa wartośc powodowała ze raz na jakiś czas wykrywało AP-ka ale z nim nie łaczyło... ( taklie jaja miałem na Viśce na XP nie --ten sam laps) Włączona jest na pewno karta ( czsami tzreba przyciskami z klawy FN+ cos tam lub przełącznik jeszcze jest.. ) moze głupie ale ja juz tez na takie cos dałem się złapać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...