Kamel Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Witam, Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Posiadam moduł bluetooth na usb - Pentagram Fang Compact [P 3010]. Po zakupie, już jakiś czas temu po prostu po włożeniu do komputera bluetooth był obsługiwany przez Windows. Po jakimś czasie przestało to działać. Zainstalowałem sterowniki z dołączonej płytki z oprogramowaniem - Bluesoleil 2.7.0.13. Teraz po odinstalowaniu sterowników chciałbym korzystać z bluetooth poprzez Windowsa. Jednak w drodze instalacji system nie może odnaleźć sterowników. Wygląda to tak: Co zrobić aby bluetooth był obsługiwany za pomocą systemu Windows 7 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Milczaco zakladam, ze sprawdzales, ze nie dziala? Mi to wyglada na brak sterownika do jakiejs klasy urzadzen BT, a nie do Bluetootha w ogole (bo samego dongla zainstalowal prawidlowo - pierwsze trzy sterowniki). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Tak, sprawdziłem że nie działa. Nie ma w trayu ikony bluetooth. Nie można np. pliku jpg przesłać do wybranego urządzenia bluetooth, po wybraniu PPM, wyślij do. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...