marcinboree Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 (edytowane) 9 Edytowane 11 Lipca 2012 przez marcinboree Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Liang DDC 1T z topem od EK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 U mnie 5 bloków, 2 chłodnice i Rez EK na Laingu DDC 1T z topem EK V2, jeśli się boisz to możesz kupić wersję 1T+ albo zmodować zwykłą. IMO nic mocniejszego nie potrzebujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinboree Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 (edytowane) - Edytowane 11 Lipca 2012 przez marcinboree Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Ja mam w ukladzie 5 blokow i chlodnice 3x120 i pompe... CWU :) Wydajnosc chlodzenia mnie zadowala, a pompa jest bezglosna i w warunkach WC jest wieczna. Rozmiar wezy nie ma wiekszego znaczenia - czy wybierzesz 8/10 czy 10/1x roznicy znaczacej nie bedzie. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinboree Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 (edytowane) u Edytowane 11 Lipca 2012 przez marcinboree Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniu Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 WC jak jeszcze mialem to uzywalem GRUNDFOS 15-14B i pelne zadowolenie. Zupelnie bezglosna, czasem nawet zapominalem wylaczyc uklad na noc i absolutna cisza byla. Plusy i minus cwu oczywiste: +: niezniszalna, niezawodna, bezglosna, latwe napelnienie ukladu. -: podlaczenie do 220v, wielkosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinboree Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2011 (edytowane) t Edytowane 11 Lipca 2012 przez marcinboree Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...