Skocz do zawartości
turzol

ATI new user - porada

Rekomendowane odpowiedzi

W czwartek stane sie szczesliwym posiadaczem Radka 9700.

Jako ze nigdy nie mialem stycznosci z kartami ATI mam problem jak zainstalowac drivery. Na razie jestem na etapie sciagania driverow - Catalist 3.2, 3.4, Control Panel, Omega.

Drivery bede instalowal na swierzy XP po formacie.

Jaka powinna byc kolejnowsc instalowania driverow :?:

Bo myslalem nad takim czyms:

WinXP PRO SP1 :wink:

Intel Chipset Utility

Intel Application Accelerator

Uptade WinXP (poprawki krytyczne)

DirectX 9.0 lub 9.0a :?

Catalyst 3.4 :?:

Control Panel :?:

Stery do muzy

reszta smieci

Norton ghost :twisted:

Wiec jak to jest z ta kolejnoscia :?: Wazna jest kolejnosc instalacji Catalyst vs DirectX :?: Slyszalem ze z Cat 3.4 sa problemy...moze lepiej Cat 3.2 :?:

Prosze o jakies wskazowki bo w temat ATI to dla mnie zagadka i nowe doswiadczenie zarazem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli OMEGI niby lepsze? A tak w ogole to co to za odmiana sterow - jakies zmodyfikowane :?: Bo to nie sa chyba stery rekomendowane przez ATI :?

I co z ta kolejnoscia....jaka ma byc :?: Potrzebuje info bo jutro stawiam system i nie chce nic namieszac....

Fani ATI licze na was :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do Catalystow to lepiej mi wypadly 3.2 niz 3.4 (robilem tylko 1 test) na R9000 - na 9500 nie wiem. Sprawdz sam.

Intel Aplication Accelerator - nigdy tego nie instaluje. Nie uwazam aby bylo zbytnio potrzebne.

DirectX 9.0a bo na 9.0 nie odpalisz 3DMarka03_b320.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi