turzol Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 W czwartek stane sie szczesliwym posiadaczem Radka 9700. Jako ze nigdy nie mialem stycznosci z kartami ATI mam problem jak zainstalowac drivery. Na razie jestem na etapie sciagania driverow - Catalist 3.2, 3.4, Control Panel, Omega. Drivery bede instalowal na swierzy XP po formacie. Jaka powinna byc kolejnowsc instalowania driverow :?: Bo myslalem nad takim czyms: WinXP PRO SP1 :wink: Intel Chipset Utility Intel Application Accelerator Uptade WinXP (poprawki krytyczne) DirectX 9.0 lub 9.0a :? Catalyst 3.4 :?: Control Panel :?: Stery do muzy reszta smieci Norton ghost :twisted: Wiec jak to jest z ta kolejnoscia :?: Wazna jest kolejnosc instalacji Catalyst vs DirectX :?: Slyszalem ze z Cat 3.4 sa problemy...moze lepiej Cat 3.2 :?: Prosze o jakies wskazowki bo w temat ATI to dla mnie zagadka i nowe doswiadczenie zarazem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Ja jako happy ATI user polecam ci zainstalować najnowsze Omegi, one modują na 9800 i na nich mam lepsze wyniki w 3dmarkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Czyli OMEGI niby lepsze? A tak w ogole to co to za odmiana sterow - jakies zmodyfikowane :?: Bo to nie sa chyba stery rekomendowane przez ATI :? I co z ta kolejnoscia....jaka ma byc :?: Potrzebuje info bo jutro stawiam system i nie chce nic namieszac.... Fani ATI licze na was :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 No więc Omeg to zmodowane Catalysty, mają funkcję zmiany 9700@9800 i wydajność jest wyższa na omegach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Co do Catalystow to lepiej mi wypadly 3.2 niz 3.4 (robilem tylko 1 test) na R9000 - na 9500 nie wiem. Sprawdz sam. Intel Aplication Accelerator - nigdy tego nie instaluje. Nie uwazam aby bylo zbytnio potrzebne. DirectX 9.0a bo na 9.0 nie odpalisz 3DMarka03_b320. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...