kuebk Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Dokladniej rzecz ujmujac chcialbym aby moj router resetowal polaczenie z neostrada dajmy na to codziennie o 6 rano, niestety nie znam basha aby napisac to samemu dlatego zwracam sie o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Nie wiem jak w oryg firmware, ale jak bys wgrał tomato (bardzo łatwo) to tam jest ta opcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zapomnialem dopisac ze chodzi mi o tomato, jest cos takiego tam zaszyte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 W Administration - Scheduler - Reconnect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Kurde szukalem tego ale nie zauwazylem jakos nie udalo mi sie tego wypatrzyc wczesniej, dzieki. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...