FumFel_20 Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Siema Jestem na etapie zmiany grafi i rozglądam się w jakichś promocjach.Moją uwage skupiłą ta aukcja : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13181268 Tanio dosyć nieprawda??Zauważcie ze koleś po wpłącie kasy po 3 dniach dopiero wysyła.Niejaki hip-hop-men kupił ją 22 maja w czwartek.Wystawił mu poztywa w piątek 8O Przeciaż trzeba czekać coś koło 5 dni nawed.Autor aukcji też mu wystawił pozytywa w piątek 8O .Cos to smierdzi.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagger Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Dziwny jest ten opis karty : Koleś handluje kartami a opis wyglada jakby zadnej na oczy nie widział "Technologia chipsetu: 256 bitów " - hmm co to ma być ? Fotki tym bardziej nie ma - nie wiadomo co to za karta, jakie pamieci itp. No chyba ze takie czasy że kartami graficznymi handluje sie jak pietruszką ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Hmmm, ciekawe ciekawe... Większość pozytywów zarobiona na plakatach :lol: ale jednak pisze, że preferuje odbiór osobisty; do tego na którejś aukcji podaje numer telefonu... Nie mam pojęcia co o tym sądzić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 jak pisz, ze pref. osobisty, to moze i mozna zaufac....... moze wystawili sopbie next day po pozytywie, bo mieszkaja blisko?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 preferuje koleś osobisty bo może pokazać że działa karta i nie musi czekać na kasę. też wolę jak ktoś odbiera u mnie na chacie bo pokazuję że chodzi, kasa z ręki do ręki i po sprawie. żadnych pretensji że coś nie działa itp. ale te komentarze ... sprzedał 50 gówien po 1zł i teraz może chcieć wałka wstawć. ciężko powiedzieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Może nie pamiętacie, ale "sławny" GSM Wiesiek też preferował odbiór osobisty. Jednak jak przyszło co-do-czego spotkanie odwoływał... Koleś ma kilka innych aukcji- co ciekawe, na GF4 Ti 4200 ma cenę zaporową- 699zł 8O . Na innej aukcji taki radek jest za 850zł- sprzedający jest z Ostrowa WLKP- blisko mnie- mogę Ci ją kupić (odebrać osobiście) i przesłać :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Siema Jestem na etapie zmiany grafi i rozglądam się w jakichś promocjach.Moją uwage skupiłą ta aukcja : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13181268 Tanio dosyć nieprawda??Zauważcie ze koleś po wpłącie kasy po 3 dniach dopiero wysyła.Niejaki hip-hop-men kupił ją 22 maja w czwartek.Wystawił mu poztywa w piątek 8O Przeciaż trzeba czekać coś koło 5 dni nawed.Autor aukcji też mu wystawił pozytywa w piątek 8O .Cos to smierdzi.... ...a co sądzisz o tych cenach: -http://www.tedsoft.pl/cennik.php?cennik=op...9&cennikb=grupa :? -http://www.tedsoft.pl/cennik.php?cennik=op...0&cennikb=grupa :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 a ja bym nie kupowal, za duzo kasy zeby ryzykowac... tak bogaty nie jestem zeby pozniej sie martwic i dowiedziec sie ze to kolejny dupek co ludzi robi w bambuko pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Mechl!n ja napisałem ze jestem na etapie a nie juzna wymianie :lol: Poproatu rozglądam się nad jakimis promocjami.Pozatym kumpel mi z Canady ma przywieść za 2 tygodnie radka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulgore Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 ten odbiu osobisty w pierwszej aukcji niejeste jakis zabardzo oobisty bo jak dokładniej czytac to jest zamiesznay - koles cos kreci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Mechl!n ja napisałem ze jestem na etapie a nie juzna wymianie :lol: "Ja tylko niosę pomoc..." :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Moze ten radek jest taki tani bo "wypadł z tira" ]:>, a moze to lewizna. Z opisu wynika ze gostek jest laikiem, ja bym manego podpuscił w taki sposob ze bym sie sytał " czy ten radek jest wersją :P na czarnej płytce pcb ?, bo te sa leprze" , potem niech ci poda firme radka i jak powie ze to np hercules, to juz będziesz wiedzial ze to lipa. Moze to i prymitywny sposob, ale mozesz sprobowac go popytac o inne rzeczy w taki sposob zeby sie dowiedziec czy cos kreci czy nie. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Moze ten radek jest taki tani bo "wypadł z tira" ]:>, a moze to lewizna. Z opisu wynika ze gostek jest laikiem, ja bym manego podpuscił w taki sposob ze bym sie sytał " czy ten radek jest wersją :P na czarnej płytce pcb ?, bo te sa leprze" , potem niech ci poda firme radka i jak powie ze to np hercules, to juz będziesz wiedzial ze to lipa. Moze to i prymitywny sposob, ale mozesz sprobowac go popytac o inne rzeczy w taki sposob zeby sie dowiedziec czy cos kreci czy nie. pozdro hehe to jest dobry pomysl jak koles lamer to wpadnie przy paru pytaniach pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagger Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Odbiór osobisty czy nie - wychodzi na to samo : Po przyjściu pieniędzy na konto karte wysyłam po 3 dniach na wskazany mi adres. Tak samo sprawa wygląda przy odbiorze osobistym. Po dostarczeniu pieniędzy karta będzie za 3 dni. I tak kaska z góry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Być może że ten koleś nie ma tych kart. Poprostu odkupuje od kogoś i dopiero wystawia na allegro. Tak czy siak ja bym nie ryzykował. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Ja bym nie ryzykował i ta 256bitowa technologia chipsetu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...