pl00b00 Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 szukam linka do jaies stronki(ewentualnie programiku) przy ktorym bede mogl skalibrowac monitorek (wszystkie gammy i contrasty). mialem kilka ale zgubilem, a smierdzi odemnie leniem i nie chce mi sie dlugo szukac :D. a czy wogole oplaca sie klibrowac tym monitory ??? jak wy ustawiacie wszystko aby najlepiej chulalo?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 opłaca jeśli chcesz mieć wsjo cacy. colorfic - dołączany np. do monitorow lg, kiedyś do ctxów razem z papierkiem wzorcującym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 miałem colorific z TNT creative'a. badziewie jakich mało, musiałem ustawiać monitor jako 17 cali żeby rozstaw dziurek pasował. a po co kalibrować ? mi tam wszystko ładnieśmiga bez tego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Wpisz w Google "Nokia monitor test" i ściągaj. Najlepszy według mnie. Zwłaszcza ta starsza wersja z ikoną obrazu testowego (nowsza ma ikonkę monitora) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 ja mam NEC-a a do nich i mitsubishi jest do ściągnięcia ze strony firmowej program który daje możliwość kalibracji z poziomu łindołsa (2k i XP) program daje dodatkową zakładkę w opcjach od ekranu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...