NBS Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Witam, ostatnio rozglądam się za monitorem do 600zł. Zastanawiałem się nad BenQ G2220HD ale ostatnio zobaczyłem tego HDL na ledach. Czy różnica między nimi jest znacząca? warto do niego dopłacić około 100zł? Czy ten BenQ'i są na błyszczących czy matowych matrycach, bo nigdzie nie mogę znaleźć na ten temat informacji. Z doświadczeń z laptopami wolałbym chyba matową matrycę, co możecie polecić innego w tej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo21 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 (edytowane) Matryca matowa. Ja mam Benq G2420HDBL i również polecam. Jest parę tematów o monitorach Benq na ledach np. Jaki monitor LED 24" dla programisty - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne 23 cale LED czy 24 CCFL ? - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Monitor 22-24'' ~1000zł - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Edytowane 9 Sierpnia 2010 przez olo21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...