Warrior Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Ma już ktoś tą grę ?? Jak tam zmienić rozdzielczość bo w ustawieniach tego nie ma takiej opcji a pliku z konfiguracją nie widze ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 ja mam i tej opcji też nie mogę znaleść ,ale to konwersja totalna wygląda jak na konsoli i jak pada mialem właczonego to klawesyn umarł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 hmm gra słaba ,sterowanie fatalne,brak mozliwosci zmiany rozdziałki ogólnie pomysł fajny ,taka arcadówka w którą mozna by popykać ale ta grafa i sterowanie,słabe mozliwości ustawienia kamery ........................................................................... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brokuł Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Czy da sie w jakikolwiek sposob zmienic rozdzielczość w tej grze :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brokuł Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Jak sie zmienia w tej grze rozdzielczosc bo standardowa jest nie do przyjecia jak ktos wie to niech pisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 nie da się jak narazie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...