Flissek Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Witam. Mam problem z poprawnym działaniem subedita na windzie 7. Poinstalowałem wszystko odinstalowałem co trzeba i śmiga. jednak jest ale. Działają filmy w formacie avi. Pewnie inne też oprócz: wmv i mkv. W czasie włączania wmv'a subek wywala błąd typu "klasa niezarejestrowana", natomiast problem z mkv jest inny - jest obraz dźwięku zero. Wpadnie ktoś na pomysł co zrobić, aby mój ulubiony odtwarzacz działał poprawnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zainstalować kodeki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flissek Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Oczywiście K-lite pod 64bity. Potem doinstalowałem do *.mkv MatroskaSplitter_mkv. I dźwięku niestety nie odtwarza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 A w innych odtwarzaczach dźwięk jest? Sprawdź najnowszego VLC. I jakimś programem informacyjnym/edytorem sprawdź, jaki jest format dźwięku w tym filmie - może brakuje Ci kodeka. Oczywiście RealTime i QuickTime zainstalowane najnowsze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZlyUser Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Oczywiście K-lite pod 64bity. A od kiedy do 32 bitowego odtwarzacza instaluje się 64 bitowe kodeki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Na x64 nalezy zainstalowac K-lite x86 a pozniej doinstalowac x64. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...