Kwiecień Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13384868 Nic tylko kupować. Jak myślicie, jest sens wymieniać mojego 1700+ na tego 2500+??? Dopłace tylko 250zł. Jak kręcą się te 2500+?? Czy te 512KB cache daje duży wzrost wydajności w benchmarkach??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Ja bym brał na twoim miejscu bez zastanowienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Na razie nie warto kupować. Jeszcze się wstrzymaj bo ceny ich ostro spadają. A poza tym temat zarówno o kręceniu bartonów jak i ich cenach już się pojawił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Hmmm - za 250 złbędziesz miał mniej więcej taką samą wydajność jak na tym co masz teraz.... ale z tego co pamiętam zawsze cierpiałeś na nadmiar kasy .... testów jest sporo - choćby na tomshardware - jak dla mnie się nie opłaca - ale jak nie masz co z kasą zrobić ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 W Siriusie kosztuje 664zł No coment. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 więcej kaszy daje efekty ale nie jestem przekonany czy warto płacić drugie tyle za procesor który będzie szybszy o 5-10%. nie czytałem o kręceniu się bartonów ale ten antek 1700+ idzie ci na 3000+ to IMO nie warto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Z Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Napewno się opłaca na Allegro :lol: Masz tu kolego namiary na procek ze sklepu za 428 zł :lol: http://www.sklep.gral.pl/podzespoly/index_...pis.php?id=2785 Udanych zakupów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 i wykręcsz tego batona na 3000+ jak swojego antka, zysk będzie tylko dzięki większej ilości kaszy, IMO nie warto ale jak chcesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Napewno się opłaca na Allegro :lol: Masz tu kolego namiary na procek ze sklepu za 428 zł :lol: http://www.sklep.gral.pl/podzespoly/index_...pis.php?id=2785 Udanych zakupów. Oh shit! A ja swojego 2100+ dwa tygodnie temu sprzedałem za 375. Ale fart :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Napewno się opłaca na Allegro :lol: Masz tu kolego namiary na procek ze sklepu za 428 zł :lol: http://www.sklep.gral.pl/podzespoly/index_...pis.php?id=2785 Udanych zakupów. to ja juz bym wolal kupic na allegro :lol: ten sklep cieszy sie ogromnym uznaniem w 3miescie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeyBee Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Tu masz Bartona 2500+ za 469PLN. http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=803 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Ale potaniały!!!!!! Czas zmienić procesor... ale chyba jednak poczekam do końca wakacji i zapoluje na coś ciekawszego. No bo rzeczywiście za 250zł dostane tylko dodatkowe 256KB Cache :/ i raczej nic więcej może poza paroma pkt. w CCR i innych bechmarkach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 hehe nie warto - obnizki teraz co miesiac praktycznie sa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Napewno się opłaca na Allegro :lol: Masz tu kolego namiary na procek ze sklepu za 428 zł :lol: http://www.sklep.gral.pl/podzespoly/index_...pis.php?id=2785 Udanych zakupów. to ja juz bym wolal kupic na allegro :lol: ten sklep cieszy sie ogromnym uznaniem w 3miescie :wink: Taaa jak cholera :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Ja bede bral bartona tylko ze wzgledu na wieksza powierzchnie jadra ktora lepiej bedzie chlodzic moje fc ^^ i takze 2500 + ale to jak zdam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algier Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 ja tam sobie poczekam aż ATHLON 2800+ stanieje do tych 500zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 w siriusie kosztuje AMD Athlon XP 2500+ FSB333 Barton -449zl :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 W Siriusie kosztuje 664zł No coment. :) poprawka w siriusie kosztuje 446 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Zaczyna sie to przeradzac w kto da mniej :-D :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algier Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 suchajcie, a opłacało by się wymienić mojego A2200+ na 2500+ za dopłatą 80zł.??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 jasne!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 suchajcie, a opłacało by się wymienić mojego A2200+ na 2500+ za dopłatą 80zł.???Jeszcze się pytasz????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algier Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 taktowanie podobne, tylko że FSB333 i 512kb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algier Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 a moze jest ktoś chętny na mojego Athlona za powiedzmy 330zł. ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 IMO nie warto jeszcze zmieniac na Bartona. Tym bardziej, ze masz swojego na 3000+ puszczonego :) Na razie bym sie wstrzymal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algier Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 nikt nie jest zainteresowany, ok wymienie go za doplata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Algier ,tobie to sie oplaca najprawdopodobniej BARDZO. Wnioskuje ze masz tbreda A ktore sie kreca raczej kiepsko ,ten barton ma moze tylko 256kb keszu wiecej i inne standardowe FSB ,ale do tego kreci sie tak jak 1700+,praktycznie 2.2ghz jest bankowe.Na jednym serwisie wyciagli 2.6ghz na powietrzu (SLK800 z tornado ;). I mala uwaga do ludzi ktorzy mowia zeby sie jeshcze "wstrzymac" z wymiana, za niedlugo (bardzo) 1700+ znikna ze sklepow i niebedzie opcji "wymiany" :).Sam sie zastanawialem nad wymiana ale stwierdzilem ze procka ktory robi 2350 na 1.66v sie nie oplaca wymieniac :).Jak bartony stanieja tak do 3 paczek to poprostu kupie, a tego sie wsadzi do innego kompa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Qrde, 3 tygodnie mnie nie było na forum i już wszystko potaniało :D Lubie takie niespodzianki :D Może jak tak dalej pójdzie, to pod koniec roku wymienie sobie proca :D Ale wpierw chyba grafę by się przydało, a to już większy wydatek :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algier Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 "Wnioskuje ze masz tbreda A" - masz rację postaram się wymienic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 powiedzcie mi dlaczego ten barton 2500+ m taktowanie 1833MHz a moje 2000+ (1666) po wykreceniu na 1850MHz pokazywane jest jako 2200+ ?? bo moze cos przeoczylem - temat procesorow leci jak strzala :) czy jest jakas roznic w nazewnictwie bartonow? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...