dax Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Witam. Niestety G.Skile Dual Eco CL7 nagle zniknęły z Ram netu, a tam zamawiałem cały zestaw. W związku z tym stoję przed wyborem zamówienia z innego sklepu owych pamiątek. Niestety również moje fundusze troszeczkę się uszczupliły i nei mogę sobie pozwolić już na CL7, muszę znaleźć pamięci do 450zł max. Jak narazie wybór padł na G.Skill Dual Eco CL8 2x2gb - x3 to wszystko, aby było 12GB. Czy bardziej opłacałoby się kupić CL7 i zamontować tylko 8GB? Bo podejrzewam że z tym CL8 też da się zejść do CL7, a jednak dodatkowe 4GB pamięci robią swoje. Czy polecacie może coś innego zamiast tych G.Skilli i jeżeli tak to dlaczego? Jutro musze już je zamówić więc będę bardzo wdzięczny za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam Paweł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 A do czego planujesz używać kompa? Bo różnica międz CL7 a CL9 będzie WYŁĄCZNIE w benchmarkach, i ew. w sofcie typu kompresory itp, jesli oczywiście różnica kilka sekund na przestrzeni kilku minut ma znaczenie dla ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...