Sysak Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Hej mam 3-letniego huntkeya HK-350AP który zaczął piszczeć. Chciałbym go popchnąć na allegro, ale przydałoby się go najpierw naprawić. Pewnie wystarczy go gdzieś podlać klejem, ale nie wiem co piszczy, bo elektronika jest ciasno upakowana. Pomógłby mi ktoś zlokalizować piszczenie, albo polecił jakiś serwis któryby mi go naprawił? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosna24 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Pomógłby mi ktoś zlokalizować piszczeniepiszczy któraś cewka, prawdopodobnie na w okolicach największego kondensatora, ale nikt ci nie powie co ci tam piszczy, sam musisz sprawdzić... albo polecił jakiś serwis któryby mi go naprawił? serwis? ten zasialcz jest warty ze 20zeta (piszczący) / 30-40zeta (niepiszczący), pakowanie w niego jakiejkolwiek kasy i czasu jest bez sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...