olsenoz Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Witam! nie wiem ktore sa glosniki sa lepsze dla "maniaka" trance'u i innej muzyki klubowej zastanawiam sie nad Genius 1255A i 1800A ale nie moge sie zdecydowac ktore sa lepsze dla tego gatunku muzyki. szukalem na forum ale nei moglem znalezc takiego porownania wiec mam nadzieje ze mi pomozecie @Pozdrawiam Alek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysokocukrowy Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 1255A powinny być lepsze. Sam je mam, trance brzmi bardzo dobrze, dnb już bez rewelacji. Poza tym chyba nie powinieneś zakładać osobnego tematu do takiego pytania ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 1800A są lepsze, dużo miękiego basu jak na takie głośniki, miękko grają nie męczą, przyjemna średnica. polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 wy naprawdę słuchacie muzyki na takich kolumienkach ? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olsenoz Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 (edytowane) niestety nie stac mnie na duze i drogie kolumny... szukalem duzo na internecie i nie ma nigdzie takiego porowania 1255A 1:1 1800A ;) Edytowane 8 Sierpnia 2010 przez olsenoz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 wy naprawdę słuchacie muzyki na takich kolumienkach ? :blink: No słuchają co w tym złego ? za jakiś czas przejdą na lepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolin Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam dopiszę się do tematu bo nie chcę zakładać dodatkowego tematu i zaśmiecać forum. No więc potrzebuję w miarę mocnych głośników do pokoju w internacie(5x6m). Mam w domu zestaw audio(wzmacniacz plus kolumny) ale szkoda go. Więc słuchał będę na nim muzyki(rock reggae rap). Wytypowałem sobie więc geniusy 1800 z tematu i zestaw media-tech tornada przyglądałem się jeszcze micro-labom SOLO1, C-550 i FC-660. Mój budżet to +-250zł. Zależy mi na jakości muzyki. Jednak żeby głośniczki dawały rade z mocą:D. Z góry dzięki za pomoc. Edytowane 10 Sierpnia 2010 przez kubolin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...