sadbre Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Witam! Mam następujący problem: Gdy załączę program uTorrent strony zaczynają mi się bardzo wolno wczytywać lub w ogóle się nie wczytują...uTorrent ma swój port odblokowany,także dałem organicznie do 900kb/s upload tak samo zmniejszony...dziwnie jest to ponieważ gdy miałem livebox' a od tp to wszystko chodziło bez problemów nawet jeśli ścigało się na 1.0mb to nie było żadnego problemu...po przesiadce na tp link td-w8901g właśnie mam taki problem że strony mulą przy torrencie... przy normalny ściąganiu pliku przez przeglądarkę problem nie istnieje. tp link td-w8901g ustawiony mam tak Virtual Circuit:PVC2 0-35,ATM QoS:UBR,ISP:PPPoA/PPPoE,Encapsulation:PPPoA VC-MUX proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 ogranicz liczbe polaczen, limit pasma to sprawa drugorzedna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...