radziuxd Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zapomniałem, że z klawiaturą USB są problemy w BIOSie, a potrzebuje zainstalować system. Jednak problem jest trochę nietypowy, bo żadne przejściówki USB>PS2, ani sama klawiatura PS2 nie wchodzi w grę gdyż... oba gniazda PS2 szlag trafił. Da się coś jeszcze z tym zrobić? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Włączyć usb mouse i keyboard support w Biosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziuxd Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 No cały sęk w tym, że przecież nie dostanę się do BIOSu nieaktywną klawiaturą USB :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Oczywiście, że się dostaniesz. Próbowałeś ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziuxd Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Oczywiście, że się dostaniesz. Próbowałeś ? :> Jakbym nie próbował to bym nie pisał :P Nie reaguje, ani DEL, F12, ani F8.. nic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 (edytowane) Mówisz o płycie z podpisu czy innej ? Edytowane 11 Sierpnia 2010 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziuxd Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Mówisz o płycie z podpisu czy innej ? iiinnej, kumpla szrot taki 1.7GHz, 512MB, 40GB, a płyta to nie wiem nawet :P chciał żeby jeszcze trochę pochodził zanim kupi lapka, no ale może skombinuje coś okrężną drogą i zamiast formatować to przejadę po nim CCleanerem, ComboFixem, jakimś Antywirem i może coś z niego będzie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Na płycie powinny być zworki przełączające zasilanie USB, nie wiem jak w noname kolegi. Zobacz też w innych gniazdach USB. Jeśłi jest to klawiatura przewodowa to powinno działać, U mnie czasami były problemy w USB innych niż te najbliżej pcb płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...