hubertgal Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Postanowiłem zmienić RAM w swoim kompie z 2x1GB na 2x2GB. Nie mam pojęcia co wybrać. Czy zwykłe kości GoodRam, bez radiatorów, czy jakieś Patrioty, względnie Kingstony, a może coś innego? Mój zestaw to: Abit IP35E Pentium E2180 GF 9600GT XT Kompa zamierzam trochę podkręcić. Polećcie coś! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Podaj jaki masz budżet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertgal Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Do około 350zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 DDR2.PL :Gskill,EVGA,Intel,Asus,Corsair - Gskill F2-8500CL5D-4GBPQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertgal Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Czołem! Planuję trochę podrasować mój sprzęt i tym razem potrzebuję zakupić jakiś procesor pod socket 775, ale nie wiem jaki. Chciałbym na niego przeznaczyć nie więcej jak 300zł. Obecnie mam E2180, a potrzebuję czegoś mocniejszego, ewentualnie dobrego do OC. Mój komp to: CPU: Pentium E2180 RAM: 2x2GB A-Data 800mhz CL4 MOBO: Abit IP35E GPU: GF 9600GT XT Co polecacie? Najlepiej nowy sprzęt, jakieś allegro albo inne sklepy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Jak byś chciał to mam E7200 za 240zł do popchnięcia ;) i coś w ten deseń bym celował, nówki nie ma żadnego sensu kupować, e/w E5200 można chyba wyrwać w tej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertgal Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 No, właśnie to E7200 mam w paru miejscach na oku i się zastanawiam. Jakby coś, to się odezwę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...